СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС +359 899760707

СЛЕДВАЙТЕ НИ
Магазин за шоколад - Шоколадов Свят

 
0 - 0.00 лв.











 
ЧИЙЗКЕЙК С БЯЛ ШОКОЛАД И БИСКВИТА ОТ ЛОТОС
 Ако обиАко обиАко обичате чийзкейк, ще обожавате този. Най-трудната част ще бъде да оставите тортата да престои една нощ, без да се шмугне до хладилника и да се насладите на този разкошен и разкошен десерт. 
6-8 ПОРЦИИ
 
• 250 г бял шоколад
• 250 г бисквити Lotus Biscoff
• 150 г масло
• 50 мл двойно крема сирене
• 250 г маскарпоне
1
Начупете шоколада на парчета и бавно разтопете на водна баня. Не загрявайте в микровълновата! Оставете разтопения шоколад да се охлади до стайна температура.
 
2
Смелете бисквитите на прах. Разтопете маслото и смесете с 200 g Biscoff на прах.
 
3
Постелете тавата с хартия за печене, за да пасне точно. Намажете добре хартията за печене.
 
4
Изсипете сместа Biscoff в тавичката и натиснете здраво. Оставете основата да стегне в хладилника.
 
5
Смесете крема сиренето и маскарпонето. Сложете белия шоколад с шпатула. Изсипете сместа в тавичката  и поставете в хладилника. Оставете чийзкейка да стегне за една нощ.
 
6
Преди сервиране разхлабете и отстранете краищата на тортата с малък нож. Украсете тортата с останалия бискоф на прах.чате чийзкейк, ще обожавате този. 
Най-трудната част ще бъде да оставите тортата да престои еднАко обичате чийзкейк, ще обожавате този. Най-трудната част ще бъде да оставите тортата да престои една нощ, без да се шмугне до хладилника и да се насладите на този разкошен и разкошен десерт. 
6-8 ПОРЦИИ
 
• 250 г бял шоколад
• 250 г бисквити Lotus Biscoff
• 150 г масло
• 50 мл двойно крема сирене
• 250 г маскарпоне
1
Начупете шоколада на парчета и бавно разтопете на водна баня. Не загрявайте в микровълновата! Оставете разтопения шоколад да се охлади до стайна температура.
 
2
Смелете бисквитите на прах. Разтопете маслото и смесете с 200 g Biscoff на прах.
 
3
Постелете тавата с хартия за печене, за да пасне точно. Намажете добре хартията за печене.
 
4
Изсипете сместа Biscoff в тавичката и натиснете здраво. Оставете основата да стегне в хладилника.
 
5
Смесете крема сиренето и маскарпонето. Сложете белия шоколад с шпатула. Изсипете сместа в тавичката  и поставете в хладилника. Оставете чийзкейка да стегне за една нощ.
 
6
Преди сервиране разхлабете и отстранете краищата на тортата с малък нож. Украсете тортата с останалия бискоф на прах.а нощ, без да се шмугне до хладилника и да се насладите на този разкошен и разкошен десерт. 
чате чийзкейк, ще обожавате този. 
Най-трудната част ще бъде да оставите тортата да престои една нощ, без да се шмугне до хладилника и да се насладите на този разкошен и разкошен десерт. 








Меню
  Начало
Политика за защита на личните данни
Контакти
Информация
  Полезно
Поръчка и доставка
Често задавани въпроси
Шоколадов Бутик
  Най-нови
Промоции
Очаквани продукти
Контакти
  тел.: 0899 760 707
shokoladite@abv.bg


ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В

2024, Всички права запазени.