СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС +359 899760707 СЛЕДВАЙТЕ НИ |
|
|
ЧИЙЗКЕЙК С БЯЛ ШОКОЛАД И БИСКВИТА ОТ ЛОТОС
Ако обиАко обиАко обичате чийзкейк, ще обожавате този. Най-трудната част ще бъде да оставите тортата да престои една нощ, без да се шмугне до хладилника и да се насладите на този разкошен и разкошен десерт. 6-8 ПОРЦИИ
• 250 г бял шоколад
• 250 г бисквити Lotus Biscoff
• 150 г масло
• 50 мл двойно крема сирене
• 250 г маскарпоне
1
Начупете шоколада на парчета и бавно разтопете на водна баня. Не загрявайте в микровълновата! Оставете разтопения шоколад да се охлади до стайна температура.
2
Смелете бисквитите на прах. Разтопете маслото и смесете с 200 g Biscoff на прах.
3
Постелете тавата с хартия за печене, за да пасне точно. Намажете добре хартията за печене.
4
Изсипете сместа Biscoff в тавичката и натиснете здраво. Оставете основата да стегне в хладилника.
5
Смесете крема сиренето и маскарпонето. Сложете белия шоколад с шпатула. Изсипете сместа в тавичката и поставете в хладилника. Оставете чийзкейка да стегне за една нощ.
6
Преди сервиране разхлабете и отстранете краищата на тортата с малък нож. Украсете тортата с останалия бискоф на прах.чате чийзкейк, ще обожавате този. Най-трудната част ще бъде да оставите тортата да престои еднАко обичате чийзкейк, ще обожавате този. Най-трудната част ще бъде да оставите тортата да престои една нощ, без да се шмугне до хладилника и да се насладите на този разкошен и разкошен десерт.
6-8 ПОРЦИИ
• 250 г бял шоколад
• 250 г бисквити Lotus Biscoff
• 150 г масло
• 50 мл двойно крема сирене
• 250 г маскарпоне
1
Начупете шоколада на парчета и бавно разтопете на водна баня. Не загрявайте в микровълновата! Оставете разтопения шоколад да се охлади до стайна температура.
2
Смелете бисквитите на прах. Разтопете маслото и смесете с 200 g Biscoff на прах.
3
Постелете тавата с хартия за печене, за да пасне точно. Намажете добре хартията за печене.
4
Изсипете сместа Biscoff в тавичката и натиснете здраво. Оставете основата да стегне в хладилника.
5
Смесете крема сиренето и маскарпонето. Сложете белия шоколад с шпатула. Изсипете сместа в тавичката и поставете в хладилника. Оставете чийзкейка да стегне за една нощ.
6
Преди сервиране разхлабете и отстранете краищата на тортата с малък нож. Украсете тортата с останалия бискоф на прах.а нощ, без да се шмугне до хладилника и да се насладите на този разкошен и разкошен десерт. чате чийзкейк, ще обожавате този. Най-трудната част ще бъде да оставите тортата да престои една нощ, без да се шмугне до хладилника и да се насладите на този разкошен и разкошен десерт. |
|
|
|
|