СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС +359 899760707

СЛЕДВАЙТЕ НИ
Магазин за шоколад - Шоколадов Свят

 
0 - 0.00 лв. 
Често задавани въпроси

Как да направя поръчка?
Клиентът избира желаната от него стока, след което потвърждава желанието си за закупуване на стоката чрез натискане на бутона „Поръчай“

Системата автоматично прехвърля клиента в нов прозорец („Количка“) на сайта и предоставя информация за цената на избраната стока.
 Клиентът попълва трите си имена, адрес за доставка на стоките, телефон и имейл, избира начин на плащане (ако са налични повече от един) и изпраща поръчката
 чрез натискане на бутон „изпрати“.

 След изпращане на поръчката съгласно  на посочения от клиента имейл адрес се получава автоматично съобщение за обработване на поръчката на клиента, както и информация, че в срок от три работни дни, представител на продавача ще осъществи контакт с клиента чрез предоставените от последния телефон или имейл, за потвърждаване наличността на избраната от клиента стока, уточняване на начина на плащане на дължимата цена, както и на дата, час и адрес за доставка на поръчаната от Купувача стока.

В срок от един работен ден от получаване от Продавача на поръчката на клиента, служител на продавача осъществява контакт с клиента чрез предоставените от последния телефон или имейл. При осъществяване на контакта по предходното изречение, Продавачът предоставя на клиента информация за наличността на избраната стока, начина на заплащане на цената на стоката, след което страните договарят дата, час и адрес за доставка на стоката. Поръчката на клиента се счита за потвърдена и подлежаща на изпълнение от продавача, само и единствено при получаване на имейла на клиента на писмено потвърждение от продавача, в което е посочена стоката, количеството й, цената на стоката, начин на плащане на дължимите от клиента цени и срока за плащането им, дата, час и адрес за доставка на стоката. Изпратеното от продавача потвърждение обвързва клиента и се счита за сключен договор. С приемането на тези общи условия клиентът се съгласява, че не е необходимо сключения договор да му се представя на материален носител и полученото на имейл адреса му потвърждение е достатъчно за да бъде договорът в сила.

Мога ли да закупя продукт чрез обаждане по телефона?
Може да се свържете с нас по всяко време на телефон 0899760707.
На този телефон може да поръчате, да получите информация за наличности, за стоки , които се очаква да получим.
Не се колебайте да ни потърсите!


Какво означава , когато даден продукт е с цена 0.00 лева?
 Продукти, които са с цена 0.00 лева са очаквани продукти - продукти , които скоро ще бъдат налични в нашия магазин. Когато са вече налични при нас, ние веднага добавяме цените.
Каква е цената на доставката?
 Цената на доставката , зависи от килограмите и наложения платеж. Цената , която сме посочили в сайта е ориентировъчна за пратки до 1 кг.


Имате ли безплатна доставка?
Нямаме безплатна доставка.
Имате ли физически магазини на територията на страната?
 Нямаме физически магазини, работим само онлайн.
Има ли лимит за минимална или малксимална поръчка?
 Не, няма.
Какви са начините за плащане?
Плащането става с наложен платеж , на куриера (Еконт или Спиди),като те издават касовия бон за самата поръчка. Вътре в пратката ще намерите само разпечатка на вашата поръчка.
Издавате ли фактури?
 Да , издаваме фактури по ДДС . В полето "ОЩЕ ПОЯСНЕНИЯ" може да оставите вашите данни за фактура. Фактурата ще бъде изпратена с пратката , а касовият бон ще вземете от куриера и ще го прикрепите към фактурата.
Как мога да отменя поръчка?
 Може да отмените поръчка , като ни позвъните, пишете на e-mail shokoladite@abv.bg или на вайбър на посочения горе в ляво на екрана телефон.

Меню
  Начало
Политика за защита на личните данни
Контакти
Информация
  Полезно
Поръчка и доставка
Често задавани въпроси
Шоколадов Бутик
  Най-нови
Промоции
Очаквани продукти
Контакти
  тел.: 0899 760 707
shokoladite@abv.bg


ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В

2024, Всички права запазени.